Újbudai Forraltbor- és Pálinkafesztivál 2019 – Budapest

Újbudai Forraltbor- és Pálinkafesztivál 2019 – Budapest

   2019. január 31., 10:00 – 2019. február 3., 20:00

   1117 Budapest, Dr Kőrösy József utca

     https://www.facebook.com/events/2238338756389112/

Örömmel jelentjük be a BOR és PÁLINKARAJONGÓK számára, hogy 2019. január 31. és február 3. között kerül megrendezésre év eleji szakmai eseményünk, az ÚJBUDAI FORRALTBOR- ÉS PÁLINKAFESZTIVÁL!

A rendezvényen csak kiváló borászatok adalékmentes minőségi boraiból kóstolhatjuk a téli időszak kedvenc italát a FORRALT
BORT! Fedezze fel az élményt, amikor a forralt bor kiváló magyar borból, friss gyümölcsökből, valódi fűszerekből, mérsékelt cukortartalommal készül!

Fontosnak tartjuk a rendezvényen megmutatni, hogy a sajátos tájjellegű borízek, és az egyéni fűszerezés milyen csoda aromákat rejt, ezért a csütörtöki napon szakmai, a szombati napon a látogatói szavazatok alapján hirdetünk Újbuda Legjobb Forralt Bora kategóriában győztest!

Kóstoljon és szavazzon az értékes nyereménycsomagért!
Találjuk meg együtt Újbuda kedvenc forralt borát! 🙂

A számos finom forralt bor mellett ismert pálinkaházak termékeit kóstolhatjuk végig, illetve a borászatok saját szőlőtermesztéséhez igazodó pálinkákat, amivel más fesztiválok alkalmával ritkán találkozhatunk!

Az eseményen 100 Ft-os egységáron lehet forralt bort vásárolni 1/2 dl-es kóstolómennyiségben minden borászatnál!

A jó italok mellé különleges ételek járnak! Kuriózumként több ételben és forró édességben megtalálhatóak a bortermeléshez kapcsolható alapanyagok valamelyike, ezért érdemes lesz végig kóstolni a menüt. A kicsikre is gondolva, természetesen mindenből készül alkoholmentes változat is!

Egy jó rendezvényhez elengedhetetlen a jó kézműves élelmiszer: sajtok, füstölt áruk, és egyéb hazai ízek kis vására, így itt is bemutatkozik több híres termelő gazda!

A FESZTIVÁL ingyenesen látogatható!