WÓKER-TRADE KFT

WÓKER-TRADE KFT


Szeretnénk Önöknek bemutatni vállalatunkat, a Woker Trade Kft-t, amely Magyarország egyik legnagyobb szeszesital gyártó és forgalmazó társasága. Cégünk 1991-es alapítása óta az akkori kis üzemből mára több száz négyzetméteres telephelyen, új és a legfejlettebb technológiával gyárt és palackoz közel félszáz terméket. Idetartoznak a legismertebb magyar pálinkafélék, de ezeken túl a kedveltebb vodkafélék és a különböző brandyk, whiskyk és más kiváló minőségű italok.
Vállalatunk fő profilja a szeszesitalok nagykereskedelmi értékesítése, ahol az általunk gyártott szeszesitalokon túl további más termékeket, mint különleges minőségű italok, borok, üdítők és dohányáruk kaphatók. Magyarországon minden megyében rendelkezünk nagykereskedelmi lerakattal, ahol munkatársaink nagy szeretettel várják vásárlóinkat.
Központi telephelyünkön Tabdin, adóraktárunkban, a jövedéki adó megfizetése előtt tudunk külföldi partnereink számára rendelkezésre állni, hogy ezzel segítsük az európai piacok felé történő importértékesítést.
Az általunk gyártott szeszesitalok körét folyamatosan bővítjük, vevőink által közkedvelt termékeinkből pedig állandó értékesítési akciókkal és kedvező fizetési feltételekkel igyekszünk vásárlóink kedvében járni.

6224 Tabdi, Erdőalja dűlő 1.

  +36-78-510-020

  woker@t-online.hu

  link

      link