TUZSÉRI PÁLINKAMANUFAKTÚRA KFT – TUZSÉRI PÁLINKA MANUFAKTÚRA

TUZSÉRI PÁLINKAMANUFAKTÚRA KFT – TUZSÉRI PÁLINKA MANUFAKTÚRA


A TUZSÉRI PÁLINKA MANUFAKTÚRA TUZSÉR ÉS MÁNDOK TELEPÜLÉSEK KÖZÖTTI KÁLONGA-TANYÁN TALÁLHATÓ.

Pálinkafőzőnk nagy bérfőzési hagyományokkal rendelkezik, hosszú évek óta készítjük régiónk pálinkáit, elsősorban a hagyományosan termő gyümölcseinkből az almából, szilvából. Egyik célunk régiónk kiemelkedő termékét a Szabolcsi Almapálinka legszebbjeit készíteni, a fogyasztókkal megszerettetni a tuzséri almából készült termékeket.

2009-ben az üzem teljesen megújult. A főépülete átépült, a régi technológiákat a legmodernebbekre cseréltük, mellyel a már meglévő tapasztalatainkat kiegészítve a régió legjobb pálinkái készítésére váltunk alkalmassá.

2011-től a kereskedelmi piacokra is készítünk termékeket, melyekkel azonnal rangos elismeréseket szereztünk. / Destillata, Hundeszt / Több termékcsaládot készítünk, legbüszkébbek a 0,35 l kiszerelésű Prémium és a 0,5 l kiszerelésű HP /vagyis házipálinka / sorozatainkra vagyunk.

2012 Az év eleji Destillater aranyéremmel még nem volt vége sikereinknek: 2012. Magyarország legjobb pálinkája a "Tuzséri Vilmoskörte" lett. Ezen év végére elkészült a kóstolóházunk, jövő év elejétől pedig már szállással is várjuk az érdeklődőket.

Termékeink felölelik a gyümölcspaletta nagy részét, illetve folyamatosan készítjük különlegességeinket.

Bemutató főzdénkben várjuk az érdeklődőket szeretettel.

4623 Tuzsér, Kálonga-tanya HRSZ: 0117/6/A

  +36-20-969-2469

  tuzseripalinka@freemail.hu

  link

      link