TRIXON-B KFT – SÁPPUSZTAI PÁLINKA

TRIXON-B KFT – SÁPPUSZTAI PÁLINKA


Pálinkafőzdénket családi vállalkozásunk keretein belül 2005-ben építettük a családapa pálinkaszeretete és hosszútávú befektetési ötletének hatására. Épületünk a Damak községhez tartozó festői környezetben, Sáppusztán található, ahol pontosan a mai épületünk helyén helyezkedett el az egykori nemesi kastély. Létesítményünk építésekor természetesen törekedtünk eme kastélyszerű jelleg megtartására is, megépítve ezzel Magyarország egyik legszebb és legmodernebb pálinkafőzdéjét.

Kezdetben kizárólag bérfőzéssel foglalkoztunk, amely szolgáltatásunkkal - hála a kiváló minőségű berendezéseknek és a színvonalas (a szokásostól eltérő) egyedi szolgálatásainknak - rövid időn belül a minőséget kereső bérfőzetők egyik Borsod megyei fellegvára lettünk.

A hagyományok és tradíció tisztelete mellett, az innováció is fontos szerepet kap manufaktúránkban. 2012-től már saját termékeink kereskedelmi értékesítésével is foglalkozunk, melyben folyamatos újítások és faitalos lendület jellemzik munkánkat, termékeinket. Célunk kompromisszumok nélküli, különleges minőségű pálinkák előállítása. 2013-ban saját birsalma ültetvényt telepítettünk, majd 2016-ban vadszilva és kajszibarack gyümölcsösöket vásároltunk. A saját termesztésű gyümölcsök lehetővé tették számunkra a minőségi elvárásaink még pontosabb nyomon követését. Ezen zamatos magyar -részben saját termesztésű- gyümölcsök felhasználásával, korszerű technológiai megoldásokkal és főzőmesterünk kreatív alkotásaival törekszünk a tökéletes minőség elérésére. Gyümölcseink erjesztését tisztítás és feldolgozás után saválló tartályokban irányított erjesztéssel végezzük, amelyet követően (német) csúcsminőségű berendezésekkel, kíméletes lepárlással készítjük el termékünket a Sáppusztai pálinkát. Elhivatottságunkat a minőség és fejlődés irányába mi sem mutatja jobban mint a folyamatos elismerések, dijak, ügyfeleink és fogyasztóink pozitív visszajelzései.

A Premium termékeink közül elsőként (2012-ben) a CLASSIC termékcsalád tagjai kerültek kereskedelmi forgalomba. A pozitív visszajelzések ellenére szükségesnek láttuk egy magasabb alkoholtartalmú STRONG és egy nőiesebb ÁGYAS termékcsalád bevezetését is. Ezt követte a HÁZAS (kétféle pálinka házasításával készült) sorozatunk megalkotása, amely házasítások egyedülállóak az egész országban, izgalmas illat- és ízvilágukkal a legnagyobb ínyenceket is elvarázsolják. A többi termékünk mellett ezen különlegességek is számos rangos versenyen elért kiváló eredménnyel büszkélkedhetnek.

Pálinkáinkat kézzel palackozva, limitált példányszámban készítjük, igényes és egyedi csomagolással, 5 féle kiszerelésben, a pálinkakedvelők és vendéglátók teljes értékű kiszolgálásával. Fontos termékeinkként tartjuk számon a különlegesebb, ritkább párlatokat is, mint pl. a málna, feketeribizli, birs, berkenye, szeder és kökény, de természetesen a nélkülözhetetlen klasszikusok is helyet kaptak kínálatunkban, mint pl. a kajszibarack, vilmoskörte, jonathan alma, szilva, meggy, muskotályos szőlő, aszútörköly, és őszibarack pálinkák, amik elkészítésére nem kisebb odafigyelést szenteltünk.

3780 Damak (Edelény), Külterület HRSZ: 055

  +36-48-525-176, +36-30-240-7613

  palinka@sappusztai.hu

  link

      link