TRISPIRIT KÉZMŰVES PÁLINKAHÁZ KFT – TRISPIRIT KÉZMŰVES PÁLINKAHÁZ

TRISPIRIT KÉZMŰVES PÁLINKAHÁZ KFT – TRISPIRIT KÉZMŰVES PÁLINKAHÁZ


Történetünk...

... az első igazi és egyben minőségi pálinka-élményünk? Soha nem felejtjük el! 2013 nyarán történt, egy híres Pálinka Manufaktúránál, Zamárdiban. A kóstolások után döntöttük el: megalapítjuk saját kis pálinkaházunkat, melynek elsődleges célja, hogy szinte kifogástalan minőségű párlatokat készítésünk - először csak saját örömünkre - eredeti hármas felállásban.

Az első eredményes lepárlásokat rengeteg tanulás, hibázás és kutatás előzte meg, és persze egy méltán híres pálinkafőző mester (A "Fenegyerek"...) tapasztalatai is nagyban segítettek minket az úton. Pálinkáink sikeresek lettek köreinkben, ami miatt úgy döntöttünk, érdemes szélesebb közönséggel is megosztanunk ezt az élményt. 2016. április 19-én, új hármas felállásban, létrehoztuk a Trispirit Kézműves Pálinkaház Kft.-t.

Célunk nem csupán az, hogy valóban kézműves módszerekkel készült párlataink eljussanak az igényes pálinkafogyasztókhoz, hanem az is, hogy minél több emberrel megismertessük Nemzeti italunk kultúráját, a pálinkafogyasztás módszertanát, egy picit más látásmódban. Jelenlegi tudomásunk szerint, mi vagyunk Budapest első Kézműves Pálinkaháza. Szerintünk, ez a modern története...

"A felelősségteljes fogyasztás, fél egészség."

1188 Budapest, Kisfaludy u. 60/b.

  +36-70-381-8173

  hello@trispirit.hu

  link

      link