PATINÁS PÁLINKA KFT – PATINÁS PÁLINKA

PATINÁS PÁLINKA KFT – PATINÁS PÁLINKA


A célunk, a legjobb gyümölcsök felhasználásával kiváló minőségű pálinkát adni a fogyasztóknak. Fontos volt, hogy ezt a minőséget kiemeljük a fogyasztók számára is, ezért egy fiatalos, modern csomagolást álmodtunk meg. Mivel nagyon más területekről érkeztünk, így a Patinás pálinka márka megszületését nagyon sok munka előzte meg.

Az orvosságos üveg a hagyományok tiszteletét, a kék szín pedig a természetet, a vizet szimbolizálja. Letisztult dizájn mellett döntöttünk, hogy a pálinka maradjon a középpontban. Ezt a megközelítést erősíti tovább az átlátszó címke és a logónk. A pálinka kultúráját és az ízek élvezetét szeretnék elősegíteni, ezért fogyasztóink számára szeretnék egy kis segítséget nyújtani kóstolókártyáinkkal. A leírások és az értékelések betekintést adnak a pálinkáink komplex íz- és illatvilágába. Ettől lett a Patinás Pálinka egyedi.

A rengeteg munka meghozta gyümölcsét. 2020-ban elindítottuk a Patinás Pálinka értékesítését, azonban a termékfejlesztés továbbra is központi szerepet tölt be a cég életében. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél több helyen legyenek elérhetőek termékeink és termékpalettánkat a fogyasztói igények alapján fejlesszük tovább. Köszönjük azok bizalmát, akik választásukkal támogatják induló márkánkat és céljainkat.

1151 Budapest, Mélyfúró u. 3/A.

  

  info@patinaspalinka.hu

  link

      link