PÁLINKA KFT – MAGNA PÁLINKA

PÁLINKA KFT – MAGNA PÁLINKA


2010-BEN ALAPÍTOTTUK CÉGÜNKET AZZAL A HATÁROZOTT CÉLLAL,HOGY A MAGYAR PÁLINKA- ÉS LIKŐRPIACRA EGY ÚJ, INNOVATÍV ÉS FIATALOS LENDÜLETET HOZZUNK MEGTARTVA A PÁLINKAKÉSZÍTÉS ÉVSZÁZADOS HAGYOMÁNYAIT:

Főzdénk fatüzelésű, teljes egészében vörösrézből készült lepárló berendezésekkel rendelkezik,az étkezési minőségű gyümölcsök feldolgozásától a késztermék palackozásáig minden manufaktúrális rendszerben működik. Célunk,hogy a kiváló minőségű hazai gyümölcsök páratlan íz- és aromavilágát maximálisan megőrizve olyan terméket állítsunk elő,amit elfogyasztva elégedetten mondhatjuk: Kérek még egyet!

Innováció: Nagyjából 100 féle pálinkánk van jelen a piacon,likőrjeink között megdöbbentően új ízeket fedezhetünk fel,többek között az egész világon egyedülálló,általunk kifejlesztett MÁCUM MÁKLIKŐR- t,mellyel számos nemzetközi elismerést szereztünk: SIAL Shanghai , SIAL Montreal , Kanadai díj , Amsterdam. Fiatalos lendület :az ország minden pontján megtalálható üzletkötőink és a központunk is a lehető legrövidebb időn belül reagál a piac új kihívásaira,vásárlói igényekre és Tisztelt Fogyasztóink kérdéseire.

5600 Békéscsaba, Csorvási út 19/3. HRSZ: 6271/9

  

  info@magnapalinka.hu, magnacumlaudepalinka@gmail.com

  link

      link