MAGYAR TALLÉROS KFT – MAGYAR TALLÉROS PÁLINKA

MAGYAR TALLÉROS KFT – MAGYAR TALLÉROS PÁLINKA


Cégünk, 1996 óta foglalkozik gyümölcstermeléssel. A terület Magyarország északkeleti részén, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Nyírtass külterületén található. Itt építettük fel 2010-bena látvány pálinkafőzdét a legkorszerűbb technológiával, a leggondosabb munkával. Ettől kezdve a gyümölcsöket pálinkaként hozzuk forgalomba; MAGYAR TALLÉROS PÁLINKA néven.
A MAGYAR TALLÉROS névválasztással a régi időkhöz nyúlunk vissza, az évszázadok alatt letisztult magas minőséget szeretnénk előállítani.

Pálinkáinkkal szeretnénk gazdagítani a hungarikumok sorát. A saját termelésű gyümölcs, a minden részletre kiterjedő gondos és szakszerű munka magas minőségét, mi sem bizonyítja jobban, mint az hogy már az első megmérettetésre benevezett pálinkáinkat 2011 márciusában, az ausztriai Bad Ischlben megrendezett nemzetközi DESTILLATA 2011 versenyen: 1 ezüst és 1 bronz éremmel jutalmazták. A második verseny pedig még sikeresebb volt: 2011 áprilisában a XIX. MAGYAR ORSZÁGOS PÁLINKA- ÉS TÖRKÖLYPÁLINKA, NEMZETKÖZI GYÜMÖLCS- ÉS BORPÁRLAT VERSENY /GYULA, BUDAPEST/ eredménye; 2 ezüst és 2 bronz érem.

Főzdénk legnagyobb büszkesége, pálinkáink királynője pedig nem más mint a Vrajna Birskörte pálinka, ami a világverseny Champion díjas lett, azaz az aranyérmesek közül is a legjobb.

4522 Nyírtass, Külterület HRSZ: 060/1

  +36-30-560-9380

  palinkataller@hotmail.com

  link

      link