LUNCZER PÁLINKAHÁZ KFT – LUNCZER PÁLINKAHÁZ

LUNCZER PÁLINKAHÁZ KFT – LUNCZER PÁLINKAHÁZ


Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!

Minden termékünk a pálinkatörvény szerint készül, nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, ízfokozót és természetesen nem használunk cukrot sem a kihozatal növelése érdekében. Az ágyas pálinkák esetében tartósítószer nélküli, kemencés aszalványokat használunk, melyek több hónapon keresztül adják hozzá eszenciájukat a pálinkához.

Az alkoholfok kérdését nagyon fontosnak tartjuk, nem követjük azt a trendet, miszerint 40 fokon kínálják termékeiket a főzdék. Nálunk gyümölcsfajtánként változik a beállítás, annak függvényében, hogy az adott termék milyen erősségű alkoholtartalom mellett mutatja a leggyümölcsösebb, legharmonikusabb arcát íz és illat szempontjából. Csak így tudjuk büszkén és elégedetten kiadni kezünkből pálinkáinkat, mert hisszük, hogy csak odafigyeléssel, megfelelő tudással és alázattal lehet kiemelkedően jót készíteni! Kedves egészségükre!

2612 Kosd, Erzsébet utca 11. HRSZ: 846

  +36-70-426-2068, +36-20-598-3238, +36-30-859-6438

  lunczerpalinkahaz@gmail.com

  link

      link