KUNSÁG-SZESZ ZRT – MÁTYÁS PÁLINKAHÁZ

KUNSÁG-SZESZ ZRT – MÁTYÁS PÁLINKAHÁZ


A Kunság-Szesz Szeszipari Zrt. közel 20 éves múltra tekint vissza. 1994-ben indult családi vállalkozásként, s mára az ország egyik legnagyobb szeszipari üzemévé nőtte ki magát.
Cégünk pálinkák, hideg úton előállított kommersz szeszesitalok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A vállalkozásunk központi telephelye Kiskőrösön található, ezenkívül az ország számos jól frekventált pontján rendelkezünk saját telephellyel (Budapest, Pécs, Hatvan, Balassagyarmat).

A Kunság-Szesz Zrt. előremutató törekvéseit jól tükrözi a 2013-ban nyíló pálinkafőzde. Így vállalkozásunk az ország egyik legnagyobb pálinkagyártó üzemeként évi több ezer liter kiváló minőségű pálinka előállítására lesz alkalmas. Az új gyáregységben a legmodernebb pálinkafőző berendezéseket használjuk, melyek alkalmasak egylépcsős és kisüsti pálinkák gyártására is. A pálinka előállításához szükséges gyümölcsöket kizárólag magyar termelőktől vásároljuk, ezzel is biztosítva a kiváló minőséget és a magyar kistermelők piacát.
Az új pálinkák a Mátyás termékcsaládon belül kerülnek piacra Mátyás Pálinkák néven, amely terméknév garantálja a kiváló minőséget.
Termékpalettánkon az alacsonyabb árfekvésű kommersz szeszesitaloktól az exkluzív minőségi termékekig közel 50-féle ital található. Termékskálánk főbb termékei: Rónasági Pálinkák, Mátyás Keserű likőr, Mátyás Mézes Barack likőr, Ágyas barack és körte pálinka, Waterloo Napoleon, kommersz szeszesitalok.

6200 Kiskőrös, Bánffy utca 35-37. HRSZ: 1850, 1851/16

  +36-78-414-140, +36-78-311-453

  info@kunsagszesz.hu

  link

      link