KISRÉT MANUFAKTÚRA KFT – ÁRPÁD PÁLINKATANYA

KISRÉT MANUFAKTÚRA KFT – ÁRPÁD PÁLINKATANYA


Családunkban a pálinkakészítés öt generációra nyúlik vissza. Történetünk a növénytermesztéssel, földeken folyó gazdálkodással indult. A pálinka iránti szenvedélyünk azonban mindig elengedhetetlen része volt életünknek, így öröklődött generációról generációra a tudás és így készültek az Árpád pálinkák - eleinte csak saját fogyasztásra.
Ami talán különlegességnek számít a pálinka világában, hogy a mi családunkban a nők is ugyanolyan szenvedéllyel, a férfiakkal egyenragú szereplőként vesznek részt ennek a nemzeti kincsnek az elkészítésében. Hiszünk abban, hogy a valódi, prémium pálinka ugyanúgy szól a nőknek, mint a férfiaknak. A nőknek köszönhetően a pálinka természetesen része lett a konyhánknak is, így bekerült a család férfitagjainak kedvenc ételeibe, nem csak azok kísérőjeként. A hagyományok tisztelete és a folyamatos újítások egyszerre vannak jelen a pálinkakészítésben és fogyasztásban a kezdetektől családunk mindennapjaiban.

Családi vállalkozásunk megalapításának pillanatától legfőbb szempont a magas, megbízható minőség, mely egyedi arculattal, értékteremtő újításokkal társul. Cégünk filozófiáját a legjobb minőségű alapanyagok felhasználása, a magasszintű technológia alkalmazása és a pálinka egyediségét kialakító szakmai tudás és tapasztalat jellemzi.
"A valódi pálinka készítése művészet. E művészet minden titkát a pálinkát főző mesternek birtokolnia kell. A legapróbb részletektől a befejezésig arra kell törekednünk, hogy a nemes hozzávalók választékéból a gyártás során a tökéletes terméket alkossuk meg, mindezt szeretettel, szenvedéllyel és tisztelettel, ahogyan édesapám tanította."

5600 Békéscsaba, Kisrét utca 92/2. HRSZ: 0636/30

  +36-66-325-859, +36-30-998-4032

  arpadpalinka@arpadpalinka.hu

  link

      link