KESSEL-BAU KFT – PRÍMA PÁLINKAFŐZDE

KESSEL-BAU KFT – PRÍMA PÁLINKAFŐZDE


Vállalkozásunk 2013 szeptemberében indította el Kazincbarcikán, új beruházásban épült pálinkafőző üzemében a termelést. Főzdénk kettős jelleggel üzemel, egyrészt bérfőzés keretében kiszolgáljuk a környék gyümölcspálinka főzetőinek lakossági igényeit, másrészt kereskedelmi főzdeként saját termékskálát alakítottunk ki, elsősorban a magas minőséget képviselő, prémium szegmensben.

A minőséget a kézzel szedett, majd feldolgozás előtt újraválogatott, érett gyümölcs, a nagy szakértelemmel elkészített gyümölcscefre, a számítógéppel támogatott főzdetechnológia valamit a jól képzett és tudásukat, tapasztalatukat folyamatosan fejlesztő főzőmesterek munkája garantálja.

Filozófiánk alapja, hogy az általunk elkészített pálinka fogyasztásakor az érett gyümölcs zamatát adjuk át, azt az „Illúzió”-t keltve, mintha a gyümölcsbe harapnánk. Innen az általunk kialakított és forgalmazott pálinkacsalád neve. Pálinkáink kiszerelésének kialakítása során igyekeztünk szakítani a tradíciókkal. Szeretnénk, ha a termék a megjelenésében is hordozná az általunk megcélzott vásárlói kör igényeit.

A pálinka előállítását a gyümölcs felvásárlástól a palackba töltött ital értékesítéséig saját magunk végezzük.

3700 Kazincbarcika, Ipartelep HRSZ: 1/11  

  +36-48-310-076

  primapalinka@gmail.com

  link

      link