GRAPPA KFT – MATYÓ PÁLINKAHÁZ

Mezei Imre 1984-ben nyitotta meg saját pálinkafőzdéjét, majd 1992-ben megalapította a Grappa Kft.-t.
A cég eleinte Mezőkövesden és Tibolddarócon végzett bérfőzést. 2004-től, az ostorosi lepárlóban, kereskedelmi főzéssel bővült a cég profilja, ahol saját termékeink kerülnek palackba.
Négy alkalmazottal dolgozó, családi vállalkozásként az olasz Grappának kívánunk versenytársai lenni a hazai piacon. Különböző alapanyagokat dolgozunk fel, ennek során törkölyből, hordóban érlelt törkölyből, szőlőből, hordóban érlelt szőlőből, ágyas szőlőből, borseprűből, valamint az olyan különleges gyümölcsökből készítünk pálinkát, mint a szeder, ribizli, málna, meggy, bluefre szilva és gönci barack. Ezeken kívül vadon termett kökény, birs és csipkebogyó pálinka is színesíti kínálatunkat.
Folyamatosan fejlesztjük üzemünket, ahol a finomítóüstre 3 tányéros lepárló oszlopot építettünk, amivel gazdagabb ízű, zamatú és aromájú pálinkát lehet készíteni.
Eger, Mátyás király út 8. szám alatt megnyitottuk pálinka mintaboltunkat, ahol magánszemélyek utánvéttel is megrendelhetik termékeinket. A pálinkák mellett ostorosi minőségi borokat, pet palackos borokat, hímzett matyó termékeket és egyéb kellékeket is forgalmazunk.
Bemutatókon, kóstoltatásokon, valamint kiállításokon veszünk részt, ahol a pálinkafogyasztás kultúráját próbáljuk tanítani. Az ostorosi szeszfőzdében folyamatosan várjuk kóstolásra csoportok jelentkezését, vagy viszonteladók, italnagykereskedők, szeszesital forgalmazásának engedélyével rendelkező kiskereskedelmi egységek, és szeszesital palackozó üzemek megrendeléseit.
A cég eleinte Mezőkövesden és Tibolddarócon végzett bérfőzést. 2004-től, az ostorosi lepárlóban, kereskedelmi főzéssel bővült a cég profilja, ahol saját termékeink kerülnek palackba.
Négy alkalmazottal dolgozó, családi vállalkozásként az olasz Grappának kívánunk versenytársai lenni a hazai piacon. Különböző alapanyagokat dolgozunk fel, ennek során törkölyből, hordóban érlelt törkölyből, szőlőből, hordóban érlelt szőlőből, ágyas szőlőből, borseprűből, valamint az olyan különleges gyümölcsökből készítünk pálinkát, mint a szeder, ribizli, málna, meggy, bluefre szilva és gönci barack. Ezeken kívül vadon termett kökény, birs és csipkebogyó pálinka is színesíti kínálatunkat.
Folyamatosan fejlesztjük üzemünket, ahol a finomítóüstre 3 tányéros lepárló oszlopot építettünk, amivel gazdagabb ízű, zamatú és aromájú pálinkát lehet készíteni.
Eger, Mátyás király út 8. szám alatt megnyitottuk pálinka mintaboltunkat, ahol magánszemélyek utánvéttel is megrendelhetik termékeinket. A pálinkák mellett ostorosi minőségi borokat, pet palackos borokat, hímzett matyó termékeket és egyéb kellékeket is forgalmazunk.
Bemutatókon, kóstoltatásokon, valamint kiállításokon veszünk részt, ahol a pálinkafogyasztás kultúráját próbáljuk tanítani. Az ostorosi szeszfőzdében folyamatosan várjuk kóstolásra csoportok jelentkezését, vagy viszonteladók, italnagykereskedők, szeszesital forgalmazásának engedélyével rendelkező kiskereskedelmi egységek, és szeszesital palackozó üzemek megrendeléseit.




