GÖDÖLLŐI TANGAZDASÁG ZRT – GOMBOSI PÁLINKAFŐZŐ

GÖDÖLLŐI TANGAZDASÁG ZRT – GOMBOSI PÁLINKAFŐZŐ


Az egykori hercegi Grassalkovich-család, majd Koronauradalom nagygombosi birtokán hagyományosan, több száz éve folyt gyümölcstermesztés. A kiváló zamatú, elsősorban csonthéjas gyümölcsök termesztésére alkalmas fennsíkon a Gödöllői Tangazdaság Zrt. telepítette újra 323 hektáron - szilva, meggy, kajszibarack és cseresznye - saját gyümölcsösét, amely kiváló alapanyagot biztosít a Nagygombosi Pálinka készítéséhez.
A Gödöllői Tangazdaság Zrt. lőrinci gyártóüzeme ma Magyarország egyik legnagyobb ilyen célú működő, hagyományos terméket, hungaricum-ot előállító új beruházása, éppen ezért pálinkáinkat megtalálhatja a legismertebb magyar pálinkákban, mint első osztályú, minőségi alapanyag is.
Pálinkafőzőnk igény szerint vállal bérfőzést magánszemélyek, illetve pálinkaházak részére is, továbbá pálinkát értékesít lédig formában is.
A tökéletesen érett, válogatott gyümölcsök begyűjtését követően az érlelés és a lepárlás során tradicionális eljárásokat is követve készítjük pálinkáinkat, olyan évszázados hagyományokat is újraélesztve, mint a ferences szerzeteseké. A kimagozott és speciális hűtési technológiával áterjesztett gyümölcsöket rézből készült "kisüstökön" szakaszos lepárlással dolgozzuk fel. Pálinkáink csak az érett gyümölcs ízét és illatát hűen visszaadó középpárlatból készülnek. A gondos lepárlás során a jelenleg ismert legmodernebb technikát és technológiai eljárásokat alkalmazva, kitűnően képzett pálinkamesterek felügyelete mellett nyerjük azt a minőségi alapanyagot, amelyet a speciális, fahordós érlelés tesz utolérhetetlen műremekké.

3021 Lőrinci, Árpád u. 11. HRSZ: 0181/1

  +36-28-438-121

  palinka@gtrt.hu

  link

      link