FARKAS PÁLINKA KFT – FARKAS PÁLINKA

FARKAS PÁLINKA KFT – FARKAS PÁLINKA


Évszázados kézműves tradíciók és a forradalmian új erjesztési és lepárlási technológia ötvözésével készül a nagylengyeli Farkas Pálinka.

A pálinkafőzde tulajdonosa és vezetője Farkas Tibor pálinkafőző mester több mint 30 éves szakértelemmel, különös odafigyeléssel kiváló minőségű, válogatott, étkezési minőségű gyümölcsökből készíti a pálinkát. A pálinkafőző mester által alapított családi vállalkozás 1998 óta szerepel rendszeresen pálinkáival hazai és nemzetközi versenyeken kiváló eredménnyel. Országos versenyen a legjobbak között ezüstérmet szerzett, a régiós versenyeken számos aranyat.

A pálinkafőzdében készült gyümölcspárlatok egyedi értékeket hordoznak, melyek utalnak alkotójuk ízlésvilágára, szakmaiságára, eltökéltségére. A Göcseji Körte a táj, a régió adottságaiból fakadóan a Magyarországon termelt körték közül a leginkább rendelkezik a körte gyümölcsre jellemző gyümölcsös ízzel és illattal. A göcseji térségben termett és az itt feldolgozásra kerülő körte fajtákból készült párlatokat 2008. évtől tájvédelem alá helyezték. E rangos elismerés a gyümölcspárlatok társaságában méltó helyre emelte a Göcseji Körtepálinkát.

8983 Nagylengyel, Hegyi út 13.

  +36-92-380-037, +36-30-335-8311

  farkaspalinka@indamail.hu

  link

      link