FALCON-HOF KFT – PRESIDENT PÁLINKA SZALON

FALCON-HOF KFT – PRESIDENT PÁLINKA SZALON


Életünk világunk fejlődésünk mozgatórugója maga az ember. Az ember legértékesebb kincse pedig, Önmaga. Önnön teste, lelke, közérzete, és igényei. Ez a mi hitvallásunk.
A PRESIDENT Pálinkaszalon egy sok évvel ezelőtt megszületett gondolat nyomán öltött formát a mai napra, a hazai és nemzetközi piacon is.
Hisszük, hogy életünk, egészségünk kulcsa jelentős részben, az elfogyasztott élelmiszereken múlik, hazánk pedig bővelkedik kiválóbbnál kiválóbb termelők által termelt gyümölcsökkel, melyből gondos szakértő kezek által készítjük a kiváló minőségű pálinka termékeinket.
Pálinkáink alapanyaga kizárólag étkezési első osztályú, fáról, bokorról szedett gyümölcsből készülhetnek, különös tekintettel a gyümölcsök érettségére, épségére és tisztaságára. Termelőinket személyesen látogatjuk, lehetőségeinkhez mérten részt veszünk a gyümölcsszüreten.
Beszállítóinkat folyamatosan auditáljuk, szakemberekkel teszteltetjük és megköveteljük a minőség folyamatos biztosítását is.
Szalonunk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.
Fontosnak tartjuk, hogy termékeink ne jelenjenek meg nagyüzemi piacokon, pálinkáink minőségét ne befolyásolja a kereslet növekedése. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, és egyedi különlegességekkel is meglepjük vásárlóinkat.
Küldetésünk teljesítésekor gondoskodunk termékeink megjelenésén is, egyedi tervezésű és kivitelezésű fadobozaink, és csomagolóanyagaink tekintetében.
Külön kívánságra egyéni ötletek kivitelezésében is segítünk vásárlóinknak, így az általunk kínált ajándékokkal exclusive módon lepheti meg szeretteit, barátait, munkatársait.

2823 Vértessomló, Gesztesi út 1.

  +36-20-923-0388, +36-30-602-6212

  hello@presidentpalinkaszalon.hu

  link

      link