EMBEREKÉRT KFT – FERGER – MÓDOS BORÁSZAT

EMBEREKÉRT KFT – FERGER – MÓDOS BORÁSZAT


Itt a korszerű laboratóriumban bevizsgált borokat igény szerint szakszerűen kezelik, tárolják, a palackozó üzemben akár különleges üvegekbe is töltik, és egyedi címkével látják el. A több mint 400.000 palack kapacitású készáruraktárban lehetőség van a palackok címke nélküli, egységládákban történő, illetve címkével ellátva, kartondobozban való tárolásra. A Módos Borászat a szekszárdi borvidék válogatott szőlőiből nemcsak lédig, valamint asztali, palackos borokat, hanem különlegesen magas minőségű, limitált szériájú borkülönlegességeket is forgalmaz. A hagyományos és legkorszerűbb technológia ötvözésével biztosítja az állandóan kitűnő minőséget.

Borászatunk mintegy 2500 vendéglátóhelyre szállítja be közvetlenül termékeit, melyek között éttermek, kávézók, borozók, pubok éppúgy megtalálhatóak, mint szezonális jelleggel működő vendéglátó egységek. Budapest és Pest megye mellett Bács-Kiskun, Baranya, Fejér, Győr-Sopron, Somogy, Tolna és Veszprém megye számos településén a mi borainkat kóstolhatják.
A vendéglátó egységek mellett több csemege üzletlánccal is partneri kapcsolatban állunk sok-sok éve. A Mecsek Füszért Zrt. szinte mindegyik üzletébe szállítunk folyamatosan, valamint a Roni Manna valamennyi kereskedésébe.
Különféle kiszerelésű borokkal segítjük elő, hogy a vendéglátó egységek, üzletek megtalálják a számukra legoptimálisabb megoldást.
Palackos borainkat többféle árkategóriában és minőségben kínáljuk, számtalan nemzetközi és hazai borversenyen értünk el sikereket (Vinagora, Vinitaly, Les Citadelles Du Vin, Challenge International Du Vin, Prestige Reserve.)
A vendéglátóipari hordósbor-forgalmazásban is a fejlesztés mellé tettük le voksunkat. Mindezt egy speciális csomagoló eszköz segítségével érjük el (bag-in-box), amivel még esztétikusabban és higiénikusabban jut el a nedű a vendég poharáig, az erre a célra kialakított hűtőnek, és a benne lévő csaprendszernek köszönhetően. Ezáltal kiküszöbölhetővé válik a műanyag kanna és palack.

Boraink mellett saját termékeink körét kibővítettük pálinkával is, valamint különféle alkoholos termékekkel is színesítettük a palettánkat, mint gyümölcs krémlikőrök, prosecco, bor alapú gyümölcskoktélok és grappák.

7100 Szekszárd, Epreskert utca 7.

  +36-74-506-930, +36-70-382-0225

  modosboraszat@ferger.hu

  link

      link