DESZTILLA KFT – KOSHER PÁLINKA

DESZTILLA KFT – KOSHER PÁLINKA


A Kings Spirit pálinkák szigorú szakmai és vallási felügyelet alatt készülnek. A gyümölcsök kiválasztásánál és feldolgozásánál az "ép és egészséges" irányelvet követjük, vagyis a fáról, érett állapotban az erjesztő hordóba kerülő, zamatos gyümölcsöket használjuk.

Az erjedés folyamatát semmilyen mesterséges anyagokkal és technológiával nem sittetjük és befolyásoljuk. A lepárlás a legmodernebb, számítógép vezérelt oszlopos főzőben történik, ahol a többszörösen desztillált részből a középpárlat, a legértékesebb rész kerül az érlelő és pihentető tartályba, ahol az ízek és az aromák igazán harmonikussá válnak. Az orthodox vallási felügyelet garantálja a tisztán és hagyományos módon készülő termékek megbízhatóságát.

A Kings Spirit pálinkáiban a kézműves precizitást és hagyományt a legmodernebb technológiával ötvöztük, hogy poharába a legkiválóbb minőségű, nedű kerüljön.

A Kings Spirit kóser pálinka gyártóiként ötvözzük a hagyományt és a modernitást, a több száz éves tradíciókat és a legújabb technológiákat. Termékeink állandóan ellenőrzött, megbízható, kizárólag kiváló alapanyagokból, kézi csomagolással.

Cégünk gondos odafigyeléssel hozta létre azt a csapatot, amely prémium kategóriájú pálinkákat, italkülönlegességeket kínál minden olyan vásárló számára, akik nem az átlagos termékeket szeretik. Vállalkozásunk szigorú minőségellenőrzési mechanizmusa és állandó rabbinátusi felügyelet is garantálja, hogy az Ön üzletébe vagy asztalára kiváló pálinka kerüljön.

A Kings Spirit kóser pálinka egy igazi hungarikum. Olyan magyar-zsidó gasztronómiai különlegesség, amely tökéletesen tükrözi a több évszázada keveredő, és egymást kiegészítő magyar és zsidó kulturális vonásokat.

Termékeink a pálinkatörvénynek megfelelően kizárólag Magyarországon termett gyümölcsökből készül. Pálinkáink csupán tiszta gyümölcspárlatot és tisztított vizet tartalmaznak.

3021 Lőrinci, Hegymeg puszta 1. HRSZ: 0155/1

  +36-30-343-7170

  desztillakft@gmail.com

  link

      link