COLOR FRUIT KFT – CRUXX GEMINA

COLOR FRUIT KFT – CRUXX GEMINA


A CRUXX Gemina brand számunkra egy szemlélet, a hagyománytisztelet és a hovatartozás kifejezője is egyben. Erre építve szeretnénk valódi értékteremtő tevékenységet végezni, olyan termékeket létrehozni, amelyre mindannyian büszkék lehetünk − Fogyasztók és Készítők egyaránt.

Maga a „crux”, azaz „kereszt” szó ábrázolása a téridőnek, az ellentétek egyensúlyának és magának az életnek a szimbolikus megjelenítése.
Esetünkben a „cruxx gemina”, azaz a kettős kereszt használata elsősorban a magyar és a szlovák nemzet közös múltjára és jelenére utal, mely jelképhez mindkét ország címerében is ragaszkodik. A társaság tulajdonosai is részben szlovák, részben magyar felmenőkkel bírnak, ezért kötelességünk a közös értékek továbbvitele, fejlesztése. Ilyen érték az egymáshoz kapcsolódó, sokszor keveredő gasztronómiai sajátosság és sokszínűség. Jól jellemzi ezt a pálinka, mint magyar jogos nemzeti büszkeség, az Európai Unió által garantált védelemmel. Ezzel együtt azonban a pálinka szó szlovák eredetű, s a XX. sz. elején a ma szlovákiai Besztercebányán volt a legtöbb pálinkafőző műhely.
A település ahol működünk, Nagykeresztúr nevében is ott a „kereszt”, ami egyébként szlovák nemzetiségű, határközeli település.

Termékeink előállításához a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk, kíméletes feldolgozást lehetővé tevő berendezéseink segítségével igyekszünk minél jobban megőrizni a gyümölcsök értékes beltartalmát. Törekszünk a folyamatok automatizálására az állandó magas minőség elérése érdekében.

3129 Nagykeresztúr, HRSZ: 0221

  +36-20-501-6036

  info@cruxx.eu

  link

      link