BQS TERMELŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT – TÜZES PÁLINKA

BQS TERMELŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT – TÜZES PÁLINKA


Főzdénkben csúcsminőségű kézműves pálinkát főzünk saját és hozott gyümölcsből, a saját cefrénkből vagy a Tiédből, a legmagasabb minőségből sohasem engedve.

Minden pálinka gyümölcsből készül, de TÜZES pálinka csak a legfinomabb, kézzel válogatott gyümölcsből lesz. Abból, amiért ölre menő harcot vívtunk a nagymamákkal, hogy ne lekvárban vagy süteményben kössön ki. Azon vagyunk, hogy a legjobb ízű gyümölcsöt fogyaszthasd - az állagán egy egész kicsit módosítunk, de az ízén soha. Így nyeri el legjobb formáját.

Minden pálinkánk 52 alkoholfokos, ahogy azt a tradíció megköveteli. A nyers párlat valójában még ennél is erősebb, tovább higítva lassan eltűnik belőle a tűz. Két rész nemes párlat, egy rész tiszta víz, ebből nem engedünk.
Erős? Az. Legyél erős Te is.

Szenvedélyesen keressük a kiváló ízeket, és ha megtaláltuk, lefőzzük. Ennyi. Minden TÜZES pálinkához egyetlen termelő egy helyről származó gyümölcseit főzzük. Nem kerül más a palackba, nincsen más párlatokkal összeérlelés (blending), pláne más hozzáadott anyag. Így egy tételből korlátozott mennyiség készül minden évben, viszont megőrizzük a gyümölcs eredeti ízét a teljes folyamat során. A végén a kész pálinkát gyönyörű, egyedi kézműves palackba zárjuk.

7045 Györköny, Újváros utca 283.

  +36-20-270-9901

  hello@tuzes.hu

  link

      link