BIRKÁS PÁLINKA KFT – BIRKÁS PÁLINKAHÁZ

BIRKÁS PÁLINKA KFT – BIRKÁS PÁLINKAHÁZ


1990-ben kezdtem a pálinkafőzést. Mellette szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozok. Családunk nagyot álmodott, vilmoskörte és kajszibarack ültetvényeket telepítettünk, megalapozva ezzel a pálinkafőzés alapanyagait. Köztudott, hogy a körte hazája ez a térség, kiváló termesztési adottságai régóta ismertek, és különösképpen alkalmas beltartalmi értékeinél fogva arra, hogy pálinka készüljön belőle. A térség nem kifejezetten tartozik a kajszibaracktermő vidékhez, családunknak mégis sikerül minőségi alapanyagot előállítani. A helyi adottságokat kihasználva a vadon termő gyümölcsök széles választékát megtalálhatja nálunk. Pálinkaházunkban várjuk e különleges hungarikum kedvelőit egy közös kóstolásra.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy azzal foglalkozom, amit szeretek és sok embernek örömet okozhatok ízletes pálinkáinkkal. Hogy mi a Birkás Pálinka ízének titka?
Magyarország különleges gyümölcsei, a gondosan válogatott alapanyag, a korszerű berendezések, a kollégák megfelelő szakmai tapasztalata és a család... így garantáljuk minden egyes üveg Birkás Pálinka kitűnő minőségét.

9821 Győrvár, Belterület HRSZ: 435

  +36-30-375-2267, +36-30-373-3799

  info@birkaspalinka.hu

  link

      link