BÉKÉSI PÁLINKA ZRT – BÉKÉSI PÁLINKAFŐZDE

BÉKÉSI PÁLINKA ZRT – BÉKÉSI PÁLINKAFŐZDE


Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a Békési Pálinkafőzde egy új, korszerű állomását. Pálinkafőzdénkben 2003. óta várjuk látogatóinkat a Békés-Pálinka Megállóhelyen. A megnövekvő látogatói forgalom viszont szükségessé tette egy nagyobb és korszerűbb kóstoló és bemutatóhely létrehozását. Békés belvárosában található az a régi műemlék épület, melyben létrehoztuk a Békési Szilvapálinka Centrumot (BPC).

Hitvallásunk: Újrateremteni azt a közösségi érzést, amit egykoron a pálinkafőzés jelentett az emberek számára. A BPC modern értelemben véve szolgáltatóház, egy érzés megvalósítása, közösségi hely, ahol a pálinka van a centrumban. A hely magába foglal mindent, ami a pálinkához kell.

A Békési Szilvapálinka út egyik fő állomásaként épített létesítmény tervezésekor nagy hangsúlyt helyeztünk, arra hogy a pálinka iránt érdeklődők egy komplex szolgáltatást kapjanak. A BPC-ben közel 100 féle pálinka kóstolható meg, saját maga főzheti meg pálinkáját, majd tárolhatja pálinka trezorunkban. Konferenciák, összejövetelek, kulturális rendezvények és szakmai továbbképzések megtartására is alkalmas helyszín. A gyermekkel érkezőket játszószobával várjuk. Éttermünkben a gasztronómiára vágyókat is várjuk hagyományos helyi ételekkel.

5630 Békés, Gőzmalom sor 12. HRSZ: 5901

  +36-66-411-580

  bekesipalinka@bekesipalinka.hu

  link

      link