BAJAI PÁLINKA KFT – BAJAI PÁLINKAFŐZDE

BAJAI PÁLINKA KFT – BAJAI PÁLINKAFŐZDE


A Bajai Pálinkafőzde 2015-ös megalapítása, létrehozása óta várja a saját gyümölccsel rendelkező, de a pálinkafőzés eszközeit nélkülöző ügyfeleit, akik a bérfőzetés igénybevételével szeretnék saját pálinkájukat kóstolni, kínálni barátaiknak, ismerőseiknek, családtagjaiknak, esetlegesen üzletfeleiknek. Üzemünkben a pálinkafőzés teljes folyamatát végigkövethetik az ügyfelek, a főzés közben kóstolásra, szakaszos minőség-ellenőrzésre is sort keríthetnek, így a bérfőzetés is egy nagyszerű szabadidős elfoglaltság, akár work-shop is lehet.
Akik szeretik a jó pálinkát, és minőségi főzetet szeretnének, azok nagyon jól tudják, hogy jó minőségű pálinka kizárólagosan megfelelő, gondosan válogatott gyümölcsből készülhet. Vagyis a gyümölcsfelhasználás csúcsát az alapanyag minőségét tekintve a pálinkafőzés jelenti. Természetesen a megfelelő technológia is elengedhetetlen a kiváló párlathoz. A Bajai Pálinka Kft. hagyományos kisüsti technológiával készült termékeivel és folyamatos fejlesztésekkel igyekszik megfelelni a fenti alapvető követelményeknek.
Két év termékfejlesztést követően a 2017-es év végén kezdtük meg a bérfőzetési üzletág mellett kereskedelmi tevékenységünket. Jelenlegi termékkínálatunk 17 féle pálinkát tartalmaz: a hagyományos gyümölcsökből készült párlatokon kívül különleges - faeper, bodza, kökény - és ágyas termékeket is kínálunk. Italainkat gyümölcsösség és nem kihívó alkoholos karakterisztika jellemzi megőrizve a kisüsti technológiára jellemző jellegeket.
Céljaink között szerepel a bajai és környékbeli rendezvényeken történő megjelenés, italaink megismertetése Bácska lakosságával és az idelátogató vendégekkel, a helyi pálinkakultúra bázisa és mozgatója kívánunk lenni. Távolabbi célunk országosan elismert pálinkaházzá válni.

6500 Baja, Nagy István utca 44. HRSZ: 12221

  +36-20-219-9670

  bajaipalinka@gmail.com

  link

      link