BADACSONYI PÁLINKAHÁZ KFT – RENESZÁNSZ BADACSONYI PÁLINKAHÁZ

BADACSONYI PÁLINKAHÁZ KFT – RENESZÁNSZ BADACSONYI PÁLINKAHÁZ


A Reneszánsz Badacsonyi Pálinkaház egy kétéves tervezői munka gyümölcse. Egy kis családi vállalkozás, mely manufakturálisan működik. Pálinkaházunk építését 2011 augusztusában kezdtük meg és 2012 márciusában már a saját prémium kategóriás pálinkáinkat készítettük.

Pálinkaműhelyünk fiatal ugyan, de a reneszánsz éppen a megújulásról, az ízek, érzések, érzelmek újjászületéséről és tökéletes harmóniájáról szól. A badacsonyi táj csodálatos szépsége magával ragadott bennünket egy utazásunk alkalmával és akkor döntöttük el, hogy mi itt szeretnénk megvalósítani régi álmunkat, egy pálinkaház létrehozását. Technológiánk Magyarországon már ismert és kedvelt, de a reneszánsz - mint már említettük - az újjászületésről szól. Épp ezért egy különleges eljárást alkalmazunk, mellyel a gyümölcsök aromáját még fokozottabban, intenzívebben kiérezhetik a pálinka szerelmesei.

Pálinkafőzdénk a Badacsony hegység eredetvédett területéről származó szőlőfajtákból és törkölyeikből készült pálinkákra specializálódik.

Térjen be hozzánk, élvezze velünk a kellemes ízeket szép környezetben. Ragadja Önt is magával a pálinka reneszánsza úgy, ahogy velünk már megtette.

8257 Badacsonyörs, Füredi út 3.

  +36-87-777-166, +36-70-340-5152

  reneszansz@badacsonyipalinkahaz.hu

  link

      link