ANEMONA PÁLINKAHÁZ KFT – ANEMONA PÁLINKAHÁZ
Dunaalmáson 2013. óta működik egy CARL (német) rendszerű lepárló berendezés, amely a legmagasabb minőséget képviseli. Kategóriájának csúcsa. A lepárlás folyamata kíméletes, a nem kívánt összetevők megbízhatóan elválaszthatók. Az illatok, aromák koncentráltabbak, ezáltal egyértelműen megmarad a gyümölcsös jelleg. A berendezés működésének minden lépése ellenőrzött és szabályozott. Minden főzés után az üst és a csőrendszer átmosásra kerül a gép által előállított forró vízzel. Így az előző főzésnek nincs behatása a következőre.
A nem megfelelően előállított cefre sokat ront a pálinka minőségén, ezért a gyümölcs, a feldolgozás és az erjesztés a legmeghatározóbb része a pálinka készítésének. Csak jó cefréből lehet kiváló párlatot készíteni!
A nem megfelelően előállított cefre sokat ront a pálinka minőségén, ezért a gyümölcs, a feldolgozás és az erjesztés a legmeghatározóbb része a pálinka készítésének. Csak jó cefréből lehet kiváló párlatot készíteni!
2545 Dunaalmás, Almási utca 147.
+36-70-701-4395, +36-34-444-120
info@anemonapalinka.hu
link
link