AGÁRDI PÁLINKAFŐZDE KFT – AGÁRDI PÁLINKAFŐZDE

AGÁRDI PÁLINKAFŐZDE KFT – AGÁRDI PÁLINKAFŐZDE


A Velencei-tó fővárosa, Agárd szélén van egy gyümölcsösökkel körülölelt tanya, amelyet a cigánymeggy, kajszibarack, hamvas szilva, zamatos cseresznye és sok más egészséges gyümölcs illata leng be. Itt, a Sreiner tanyán készülnek immár 15 éve a kiváló minőségű Agárdi gyümölcspálinkák.

Velencei-tó környéke valóban édeni körülményeket teremt a gyümölcstermesztés számára, azonban nem élhetünk vissza a természet bőkezűségével. Az egészséges gyümölcsöt a lehető legtökéletesebb módon kell pálinkává főznünk, a maximális minőségre való törekvésünk pedig mennyiségi határokat szab: az Agárdi gyümölcspálinkák limitált mennyiségben, sorszámozva kerülnek a polcokra. Törekvésünk eredményességét számtalan hazai és nemzetközi elismerés is igazolja.

Jöjjön el, és kövesse végig a zamatos gyümölcsök útját a palackig. Győzödjön meg arról, hogy az Agárdi Pálinkafőzdében a legmodernebb berendezések segítik a munkánkat, ami semmit sem érne a kiváló alapanyag, és a bennünk élő alkotó szenvedély nélkül. Budapest közelében, a Velencei-tónál, az Agárdi Termálfürdő szomszédságában megtalál minket!

A magyar pálinka presztízsének megóvása iránti elkötelezettségünket az üzem méretei is tükrözik: a korlátozott mennyiségben készülő, kézzel palackozott, sorszámmal ellátott Agárdi pálinkák nem okozhatnak csalódást a termelési mutatók kedvéért.

2484 Gárdony - Agárd, Sreiner tanya HRSZ: 074/57

  +36-22-579-164

  agardi@agardi.hu

  link

      link