ZSUBERÁCZ GÁBOR – ZÓKI PÁLINKAFŐZDE

ZSUBERÁCZ GÁBOR – ZÓKI PÁLINKAFŐZDE


Bérfőzdénket 1993 tavaszán alapítottuk azzal a céllal, hogy lehetőséget biztosítsunk a környékbeli embereknek arra, hogy a megtermelt gyümölcsökből ízletes, hagyományos lepárlással készített, ellenőrizett körülmények között főzött pálinkát fogyaszthassanak.

Ezalatt a 25 év alatt amióta megnyitottunk, egy kis családi vállalkozássá cseperedtünk, ami már a 3. generációnál tart és örömmel jelenthetem ki hogy pálinkafőzős család lettünk. Nálunk az elmúlt negyed évszázad alatt kialakult a vendégeinkkel egy baráti családias hangulat és bizalom ami a mai napig tart és amire nagyon büszkék vagyunk. Fontosnak tartjuk a pálinka hagyomány megőrzését ebben a gyorsan fejlődő profit orientált modern világban. Éppen ezért bérfőzdénk a hagyomány megőrzése céljából a két lépcsős lepárlású, fa tüzelésű "kisüsti" rendszerrel rendelkezik. A pálinkát lassan pároljuk a legjobb íz, illat elérése érdekében. Nálunk egy főzet 7-9 óra! Nincs "nagyüzem", nem "futószalagon" érkeznek a főzetők, nekünk fontos a főzetőkkel való kapcsolat és a bizalom.

Legfőbb célunk hogy vendégeink elégedettek legyenek ezért 25 éves szakmai tapasztalattal, családias környezettel és bizalommal állunk rendelkezésükre.

  7671 Zók, Arany J. utca 47. HRSZ: 53

  +36-30-394-9867

  

  http://www.zokipalinka.hu/

      https://www.facebook.com/zokipalinka/