TAKÁCS LÁSZLÓNÉ – TAKÁCS SZESZFŐZDE

TAKÁCS LÁSZLÓNÉ – TAKÁCS SZESZFŐZDE


Üdvözlöm kedves látogatóinkat, meglévő és leendő főzetőinket!

Takács Lászlóné vagyok, 23 éve egyéni vállalkozóként üzemeltetem szeszfőzdénket. Bemutatnám pár sorban főzdénk történetét, tevékenységünket.

Az épületet az 1930-as években építették szeszfőzdének. Ugyanitt 80-ban, ÁFÉSZ alkalmazottként kezdtem dolgozni. 1989-ben került a szeszfőzde saját tulajdonomba, egyéni vállalkozásba. Ezután felújítottuk az épületet, fedett cefretárolót építettünk. A berendezést az akkori követelményeknek megfelelően teljesen átalakítottuk, férjem Takács László saját kezű munkáját dicsérve. A mai napig a szeszfőzde javítási, karbantartási munkáit Ő végzi. Szakmai képesítésemet Budapesten a Mérnök-továbbképző Intézetben szereztem. Családi vállalkozásunkba a 90-es évek végén csatlakozott be fiunk, Attila, aki 2005-ben kapta meg szakképesítését.
Több mint 30 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően, az elmúlt évben OKJ-s felnőttképzést is tartottunk, a résztvevők nagy megelégedésére.
Minden kedves leendő főzetőnek ajánljuk, hogy a szakmai tapasztalattal rendelkező bérfőzésünket vegye igénybe, ahol kellő hozzáértéssel végezzük munkánkat.

Remélem mielőbb koccinthatok Önnel szeszfőzdénkben!

  5136 Jászszentandrás, Rákóczi út 154. HRSZ: 975

  +36-30-583-5098, +36-30-304-7684

  takacsattila79@gmail.com

  link

      link