SAS ÉS TÁRSA 2002 KFT – MÓNOSBÉL PÁLINKAFŐZDE

SAS ÉS TÁRSA 2002 KFT – MÓNOSBÉL PÁLINKAFŐZDE


A pálinkafőzés gondolata 2014-ben fogalmazódott meg, mely ötletből 2015-re valóság lett, s a Bükk hegység déli lejtőjén lévő Mónosbél településen megnyitottuk Látvány Pálinkafőzdénket, mely jelenleg bérfőzdeként üzemel.

Pálinkafőzdénk a minőségi pálinkagyártás elkötelezettje.

álinkafőzdénkben a legmodernebb technológiai és műszaki megoldásokkal felszerelt német technológiájú KOTHE típusú 200 és 500 literes, egylépcsős, aromatornyos pálinkafőző berendezés található. A berendezéseknek köszönhetően a lefőzött pálinkák mind illatukban, mind zamatukban kiemelkedően hordozzák az adott gyümölcs karakterét.

Pálinkafőzdénkben 80 és 800 liter között vállalunk felöntéseket, a bérfőzést rövid határidővel vállaljuk, mivel a két berendezést együttesen is tudjuk üzemelni, a lefőzési ciklus mindössze 3-3,5 órát vesz igénybe, így akár a helyszínen kényelmes ügyfélvárónkban is megvárhatja, amíg elkészül pálinkája.

Célunk, hogy ügyfeleink és az általuk készített pálinka fogyasztói egyaránt élvezhessék e minden magyar számára különleges értékkel bíró ital áldásait.

  3345 Mónosbél, II. Rákóczi Ferenc út 52. HRSZ: 253/1  

  +36-70-772-4839

  info@palinkafozdemonosbel.hu, sasestarsa@t-online.hu

  https://palinkafozdemonosbel.hu/