SÁPI IMRE – ÉRMELLÉKI PÁLINKAFŐZDE (BERETTYÓÚJFALU PÁLINKAFŐZDE)
Családom 1989 óta foglalkozik szeszfőzdék üzemeltetésével. Évtizedekre visszanyúló jó kapcsolatot ápolunk ügyfeleinkkel, folyamatosan együtt munkálkodva azon, hogy cefréjüket legjobban és leghatékonyabban tudják elkészíteni és így a lehető legjobb minőségű pálinkát készíthessük számukra. Jelenleg két szeszfőzdét üzemeltetek, Monostorpályiban és Berettyóújfaluban.
A főzdékben egy főző és egy finomító üsttel végezzük a lepárlást. A főzőüstbe maximum 500 liter cefrét tudunk egyszerre felönteni.
Amennyiben minimum 300 liter cefre áll a főzető tulajdonában, az garantáltan önállóan kerül felöntésre, és finomításra. Lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára a teljes munkafolyamat nyomon követésére.
Az általunk készített pálinkát vörösréz és saválló berendezések segítségével állítjuk elő, a melegítést automatikával szabályozzuk és az állandó optimális hőmérséklet eléréséhez gázégőt használunk.
Folyamatosan keressük a lehetőségeket szeszfőzdéink korszerűsítésére, a kétutas rendszer és a kisüsti lepárlás hagyományait megtartva, hogy Önök biztosan a legjobb, leggondosabban elkészített pálinkát fogyaszthassák.
A főzdékben egy főző és egy finomító üsttel végezzük a lepárlást. A főzőüstbe maximum 500 liter cefrét tudunk egyszerre felönteni.
Amennyiben minimum 300 liter cefre áll a főzető tulajdonában, az garantáltan önállóan kerül felöntésre, és finomításra. Lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára a teljes munkafolyamat nyomon követésére.
Az általunk készített pálinkát vörösréz és saválló berendezések segítségével állítjuk elő, a melegítést automatikával szabályozzuk és az állandó optimális hőmérséklet eléréséhez gázégőt használunk.
Folyamatosan keressük a lehetőségeket szeszfőzdéink korszerűsítésére, a kétutas rendszer és a kisüsti lepárlás hagyományait megtartva, hogy Önök biztosan a legjobb, leggondosabban elkészített pálinkát fogyaszthassák.
4100 Berettyóújfalu, Péterszegi utca 16.
+36-30-967-0314
ermellekipalinkafozde@gmail.com
link
link