PAULUSZ ÉS PAULUSZ KFT – PAULUSZ FŐZDE
ALAPÍTVA 2020
TÖRTÉNETÜNK
Látvány bérfőzdénk Adonyban, egy Duna melletti kisvárosban került megvalósításra. Budapesttől 45km, Székesfehérvártól 40km-re helyezkedik el. Családunk már többgeneráció óta foglalkozik szőlőműveléssel, ezért minden évben kapcsolatba kerültünk a pálinkafőzés művészetével is. Az évek során több bérfőzdében jártunk, főzettünk, gyűjtöttük a tapasztalatokat, fortélyokat. A megszerzett tudással és a technológiai fejlesztéseknek köszönhetően elérkezettnek láttuk az időt, hogy létrehozzuk a saját családi főzdénket. Édesapám a mai napig borászkodik ,borairól a magyar és a nemzetközi versenybírák is elismerően nyilatkoznak. A cefrézés tudományát a szőlő cefrével kezdtük ,melyet az évek során bővítettünk a "pálinka gyümölcsökre" is. Honlapunkon is próbáljuk átadni tudásunkat ,tanácsainkat a cefrézésről.
Köszönettel tartozunk a Czetis-ház pálinkamanufaktúrában Papp Jánosnak, és a Keresztes-víz főzdében Nagy Erzsébet főzőmesternek és Keresztes Laci bácsinak, akik szaktudásukkal segítették főzdénk elindulását.
SZOLGÁLTATÁSOK
Az ízletes pálinka csak kiváló csapatmunka eredménye lehet. Kizázólag kiváló cefréből készülhet prémium minőségű gyümölcspárlat.
- Tanácsadás
- Támogatás
- Bérfőzés
TÖRTÉNETÜNK
Látvány bérfőzdénk Adonyban, egy Duna melletti kisvárosban került megvalósításra. Budapesttől 45km, Székesfehérvártól 40km-re helyezkedik el. Családunk már többgeneráció óta foglalkozik szőlőműveléssel, ezért minden évben kapcsolatba kerültünk a pálinkafőzés művészetével is. Az évek során több bérfőzdében jártunk, főzettünk, gyűjtöttük a tapasztalatokat, fortélyokat. A megszerzett tudással és a technológiai fejlesztéseknek köszönhetően elérkezettnek láttuk az időt, hogy létrehozzuk a saját családi főzdénket. Édesapám a mai napig borászkodik ,borairól a magyar és a nemzetközi versenybírák is elismerően nyilatkoznak. A cefrézés tudományát a szőlő cefrével kezdtük ,melyet az évek során bővítettünk a "pálinka gyümölcsökre" is. Honlapunkon is próbáljuk átadni tudásunkat ,tanácsainkat a cefrézésről.
Köszönettel tartozunk a Czetis-ház pálinkamanufaktúrában Papp Jánosnak, és a Keresztes-víz főzdében Nagy Erzsébet főzőmesternek és Keresztes Laci bácsinak, akik szaktudásukkal segítették főzdénk elindulását.
SZOLGÁLTATÁSOK
Az ízletes pálinka csak kiváló csapatmunka eredménye lehet. Kizázólag kiváló cefréből készülhet prémium minőségű gyümölcspárlat.
- Tanácsadás
- Támogatás
- Bérfőzés
2457 Adony, Vetus Salina utca 1. HRSZ: 1015/2
+36-30-149-2141
info@pauluszfozde.hu
link
link