HUNIGI KFT – HÁRMAS-KÖRÖS PÁLINKA MANUFAKTÚRA
A gyomaendrődi Pálinkák titka a hely, a Hármas-Körös hordalékán termő gyümölcsök évszázadok alatt összehordott táptalajon fejlődnek , és a nemzedékről nemzedékre öröklődő gyümölcstermelő tapasztalat. Gyomaendrőd Békés-Megye egyik legnagyobb mezőgazdasági területtel rendelkező települése, így a gyomaendrődi pálinkák mind mennyiségben mind minőségben felveszik a versenyt más pálinkákkal. Nem hétköznapi dolog gyomaendrődi pálinkát készíteni. Alázat és önismeret is szükséges hozzá. A helyi főzdemesterek tartják életben a gyomaendrődi pálinkafőzés valódi hagyományát és annak jó hírét évek óta.
Tudják, hogy munkájuk gyümölcse hosszú, türelemmel teli időszak után jut vissza a bérfőzetőkhöz. Minden pillanatban a minőség lebeg a szemük előtt és alázattal tisztelettel állítják elő a Hungarikumot. Folyamatosan képzik önmagukat . Munkájuk tisztelet az 1000 éves Magyarország , a Kárpát medence , a Magyar Nemzet előtt.
Tudják, hogy munkájuk gyümölcse hosszú, türelemmel teli időszak után jut vissza a bérfőzetőkhöz. Minden pillanatban a minőség lebeg a szemük előtt és alázattal tisztelettel állítják elő a Hungarikumot. Folyamatosan képzik önmagukat . Munkájuk tisztelet az 1000 éves Magyarország , a Kárpát medence , a Magyar Nemzet előtt.
5500 Gyomaendrőd, 46.948006, 20.854518 Körösladányi út HRSZ: 832/9
+36-66-280-075, +36-30-870-9499, +36-20-542-5007
tibor.ignacz@claas.com
link
link