ERDÉLYI PÁLINKAFŐZŐ KFT – ERDÉLYI PÁLINKA

ERDÉLYI PÁLINKAFŐZŐ KFT – ERDÉLYI PÁLINKA


A pálinkafőzést 2009 nyarán kezdtük családi vállalkozásban, agrármérnök végzettséggel, bérelt telephelyen. 2012 januárjában nyitottuk meg immár saját tulajdonunkban álló üzemünk kapuit bérfőzetőink előtt. Sok időt és energiát fordítottunk arra, hogy a főzetőinkkel megértessük, jó pálinkát csak jól elkészített cefréből lehet készíteni. Ennek eredménye, hogy az általunk főzött "Erdélyi pálinkának" jó híre van a környéken.

Jelenleg két főzőüst és két finomító üst segítségével végezzük a lepárlást. Amennyiben minimum 300 liter cefre áll a főzető tulajdonában, az garantáltan önállóan kerül felöntésre, és finomításra. Igény esetén lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára a főzés teljes időtartama alatt valamennyi munkafolyamat nyomon követésére.

Az általunk készített valódi kisüsti pálinkát a hagyományokhoz híven vörösréz berendezések segítségével állítjuk elő, a melegítéshez használt gőzt fatüzelésű mozdonykazán termeli.

A pálinkafőzés számunkra felelősség és elhivatottság aziránt, hogy Ön mindig a leggondosabban elkészített párlatát fogyaszthassa.

  4002 Debrecen, Bayk András kert HRSZ: 01110/77

  +36-52-769-054, +36-70-600-8146

  info@erdelyipalinka.hu

  link

      link