DESZTILLÁLÓ KFT

DESZTILLÁLÓ KFT


Budapesttől 80 km-re, Gyöngyös településtől mindössze 7 km-re a Mátrai történelmi borvidék szívében terül el, az erdővel és szőlőültetvényekkel körülvett Csókás Birtok Borászat és Pálinkafőzde. A területen már Szent István király uralkodása alatt is foglalkoztak szőlőtermesztéssel, hiszen a hegyek védelmet nyújtanak a zord időtől, a Mátra vulkanikus gyökerei pedig megfelelő talajösszetételt biztosítanak a testes, tüzes borok elkészítéséhez.

Családi vállalkozásunk 2014 óta pálinkafőzdeként, borászatként és szállásadóként működik. Mindhárom területen igyekszünk a vendégeink igényeit a legmagasabb szinten kielégíteni, vendégeink maximális kényelmét és elégedettségét tartva szem előtt.

A panzió kétfős szobáival és több fős apartmannal összesen 21 fő befogadására képes. A panziót egy közel egy hektárnyi területű rendezett park veszi körül, grillezési, szalonnasütési és bográcsozási lehetőséggel. A szomszédok "hiánya" lehetővé teszi az önfeledt szórakozást mások megzavarása nélkül, ezáltal tökéletes helyszíne lehet csapatépítők, legénybúcsú vagy évzáró bulik megrendezésére.

A környéken számos kikapcsolódási programot találni, a közelben lehetőség van horgászni, túrázni, síelni, vagy kerékpárt kölcsönözni és megcsodálni a környék szépségeit, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. A programok szervezésében készséggel állunk vendégeink rendelkezésére.

A birtokon külön fürdőház teszi még pihentetőbbé a kikapcsolódást. A panzió alatt elterülő borospincében lehetőséget biztosítunk többféle, saját készítésű bor kóstolására, a kirándulni vágyók számára dűlő látogatásra piknikkel egybekötve, valamint személyre szabott üzemlátogatásra és pálinkakóstolásra egyaránt.

  3281 Karácsond, HRSZ: 130/6

  +36-30-602-0700

  berzeliusz@hotmail.com

  http://www.csokasbirtok.hu/

      https://www.facebook.com/csokasbirtok/