GRAPPA KFT – MATYÓ PÁLINKAHÁZ
Mezei Imre 1984-ben nyitotta meg saját pálinkafőzdéjét, majd 1992-ben megalapította a Grappa Kft.-t.
A cég eleinte Mezőkövesden és Tibolddarócon végzett bérfőzést. 2004-től, az ostorosi lepárlóban, kereskedelmi főzéssel bővült a cég profilja, ahol saját termékeink kerülnek palackba.
Négy alkalmazottal dolgozó, családi vállalkozásként az olasz Grappának kívánunk versenytársai lenni a hazai piacon. Különböző alapanyagokat dolgozunk fel, ennek során törkölyből, hordóban érlelt törkölyből, szőlőből, hordóban érlelt szőlőből, ágyas szőlőből, borseprűből, valamint az olyan különleges gyümölcsökből készítünk pálinkát, mint a szeder, ribizli, málna, meggy, bluefre szilva és gönci barack. Ezeken kívül vadon termett kökény, birs és csipkebogyó pálinka is színesíti kínálatunkat.
Folyamatosan fejlesztjük üzemünket, ahol a finomítóüstre 3 tányéros lepárló oszlopot építettünk, amivel gazdagabb ízű, zamatú és aromájú pálinkát lehet készíteni.
Eger, Mátyás király út 8. szám alatt megnyitottuk pálinka mintaboltunkat, ahol magánszemélyek utánvéttel is megrendelhetik termékeinket. A pálinkák mellett ostorosi minőségi borokat, pet palackos borokat, hímzett matyó termékeket és egyéb kellékeket is forgalmazunk.
Bemutatókon, kóstoltatásokon, valamint kiállításokon veszünk részt, ahol a pálinkafogyasztás kultúráját próbáljuk tanítani. Az ostorosi szeszfőzdében folyamatosan várjuk kóstolásra csoportok jelentkezését, vagy viszonteladók, italnagykereskedők, szeszesital forgalmazásának engedélyével rendelkező kiskereskedelmi egységek, és szeszesital palackozó üzemek megrendeléseit.
A cég eleinte Mezőkövesden és Tibolddarócon végzett bérfőzést. 2004-től, az ostorosi lepárlóban, kereskedelmi főzéssel bővült a cég profilja, ahol saját termékeink kerülnek palackba.
Négy alkalmazottal dolgozó, családi vállalkozásként az olasz Grappának kívánunk versenytársai lenni a hazai piacon. Különböző alapanyagokat dolgozunk fel, ennek során törkölyből, hordóban érlelt törkölyből, szőlőből, hordóban érlelt szőlőből, ágyas szőlőből, borseprűből, valamint az olyan különleges gyümölcsökből készítünk pálinkát, mint a szeder, ribizli, málna, meggy, bluefre szilva és gönci barack. Ezeken kívül vadon termett kökény, birs és csipkebogyó pálinka is színesíti kínálatunkat.
Folyamatosan fejlesztjük üzemünket, ahol a finomítóüstre 3 tányéros lepárló oszlopot építettünk, amivel gazdagabb ízű, zamatú és aromájú pálinkát lehet készíteni.
Eger, Mátyás király út 8. szám alatt megnyitottuk pálinka mintaboltunkat, ahol magánszemélyek utánvéttel is megrendelhetik termékeinket. A pálinkák mellett ostorosi minőségi borokat, pet palackos borokat, hímzett matyó termékeket és egyéb kellékeket is forgalmazunk.
Bemutatókon, kóstoltatásokon, valamint kiállításokon veszünk részt, ahol a pálinkafogyasztás kultúráját próbáljuk tanítani. Az ostorosi szeszfőzdében folyamatosan várjuk kóstolásra csoportok jelentkezését, vagy viszonteladók, italnagykereskedők, szeszesital forgalmazásának engedélyével rendelkező kiskereskedelmi egységek, és szeszesital palackozó üzemek megrendeléseit.
3300 Eger, Mátyás király út 8.
+36-36-456-984, +36-20-942-1467
mezei54@t-online.hu, grappakft@t-online.hu, grappakft@gmail.com
link
link