GÁSPÁR VILMOS – GÁSPÁRLAT PÁLINKAHÁZ

GÁSPÁR VILMOS – GÁSPÁRLAT PÁLINKAHÁZ


2015.-ben - zöldmezős beruházásként - indítottuk el a szeszfőzdét Balatongyörökön.

A cégnév választással a bizalmat kívántuk erősíteni azzal, hogy családi nevünket adtuk tevékenységünkhöz, így Gáspárlatnak neveztük el pálinkánkat.

A pálinka hagyományos rézüstben, de gőztüzeléses rendszerben, kivételes gondossággal, odafigyeléssel, kifinomult technológiával, válogatott alapanyagokból készül, így garantálni tudjuk a pálinka prémium minőségét.

Fontosnak tartjuk, hogy pálinkánkban a gyümölcs zamata, a gyümölcsre jellemző aromák teljes harmóniája felfedezhető legyen.
Kínálatunkban szerepelnek a hagyományos gyümölcspálinkák (Jonathan alma, Vilmos körte, Szilva, Cseresznye, Meggy, Barack, Birs...) valamint szőlőpálinkák (Cserszegi, Irsai, Muskotály, Othello).

Bejelentkezés alapján lehetőség nyílik csoportok fogadására.Vendégeink megismerhetik a pálinka történetét, hogyan igyunk pálinkát, mire jó a pálinka, miért igyunk pálinkát, és betekintést nyernek a pálinkafőzés rejtelmeibe.

Családi vállalkozásunk célja, hogy a gyümölcs "lelkét" életre keltve, igényes odafigyeléssel jó pálinkát, egy nemes, elegáns italt készítsünk. Ajánljunk magunkat mindazoknak, akik a pálinkát - az "élet vizét" szeretik. Mi a hagyományos eljárást ötvözzük a modern technológiával.

Megkóstolhatja és vásárolhat nálunk a klasszikus ízvilágból, bogyózott szőlőpálinkákból, és bepillantást nyerhet a pálinka készítésébe egy hagyománytisztelő épületben. Mindenkit szeretettel várunk, látogassanak meg bennünket, valami pozitív élményt szeretnénk nyújtani, egy igazi gasztronómiai csodát: magát a Pálinkát!

  8313 Balatongyörök, Kövesmező HRSZ: 3081/1

  +36-30-924-3819

  gaspar.v@keszthelynet.hu

  http://gasparlatpalinka.wixsite.com/gasparlat

      link