VÉGH JENŐ – SÁSDI PÁLINKAFŐZDE

VÉGH JENŐ – SÁSDI PÁLINKAFŐZDE


A Végh család pálinkafőzdéje 1987-ben egyedi ötlet illetve tervek alapján épült. Az országban talán egyedülálló technológiánkal / 1 főzőüst 3 finomítóüst / a Magyarországon hagyományosan elterjedt, kétszeres lepárlással állítjuk elő a bérfőzetők számára a pálinkát. Azért van 3 finomító üstünk, hogy minden főzető a saját cefréjéből készült pálinkát vihesse haza, az átala kért szeszfokkal. A kezdetek óta az a célunk, hogy a főzetők igényeihez rugalmasan igazodjunk. Az általuk gyűjtött cefréből a legtöbbet hozzuk ki mind minőségben mind mennyiségben. 2011. nyarán korszerű anyagok felhasználásával újitottuk fel technológiánkat. Ahol kell megtartottuk a rezet, viszont ahol lehetett saválló anyagokat használtunk fel a minőség érdekében. Az így létrejött hibrid technológia a legmagasabb minőségi, műszaki, higiéniai igényeket is kielégíti. Azt hiszem állíthatom, hogy a Dél dunántúl egyik legszebb, legkorszerűbb kisüsti pálinkafőzdéje jött létre.

  7370 Sásd, Törökmalom utca 6/a. HRSZ: 392/5

  +36-20-340-5256

  

  http://www.sasdipalinkafozde.hu

      https://www.facebook.com/SasdiPalinkafozde/